Izvor: MozzartSport.com, 02.Jul.2020, 09:09

Potvrđeno: Zvezdan se vratio u Monako

Budžet manji, ambicije velike

Saša Obradović iz Monte Karla u Beograd, Zvezdan Mitrović iz Vilerbana u Monako. Kao što se i pretpostavljalo, iskusni stručnjak vratio se na mesto uspeha i ovog jutra ozvaničio saradnju sa još jednim francuskim klubom.

Monako je potvrdio da će 50-godišnji strateg, koji je dosad vodio Asvel, predvoditi tim u sezoni 2020/21 i da očekuju da bude približno uspešan kao u prvom mandatu. A pamte ga kao čoveka koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << vratio Kneževe u Prvu ligu Francuske, sa njima osvojio tri državna kupa, a 2017. završio treći u FIBA Ligi šampiona.

Možete samo da zamislite koliko sam zadovoljan povratkom. U Monaku se osećam kao kod kuće, ovaj klub je moj drugi dom. Uspostavio sam izvanredne odnose sa čelnicima, zaposlednima i navjačima tokom prvog mandata. Znam koliko je klub profesionalan i ambicizoan, a raditi u takvoj sredini je privilegija za bilo kog trenera. Fokusiraćemo se da napravimo tim sposoban da odgovori zahtevima takmičenja. Znamo da je budžet manji, jer je kriza uticala na sve klubce, ali ćemo učiniti sve da Monako zadržimo na visokom mestu. Jedva čekam da ponovo osetim koncekciju sa navijačima. Svi zajedno ćemo raditi korak po korak i siguran sam da će nas nositi ogromne emocije“, rekao je Zvezdan Mitrović.

Tokom karijere radio je u Pikadiliju, Budućnosti, Mogrenu, Himkiju, Krivbasu, Budiveljniku, Azovmašu i Asvelu, a bio je i selektor reprezentacije Crne Gore.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.