Izvor: MozzartSport.com, 22.Jan.2021, 16:28

Potvrđeno: Zvezda hoće Falka, ništa od Duška Tošića, Petrović u ligi petice

Otkriva Mitar Mrkela

Aksel Bakajoko i Slavoljub Srnić su već stigli, tu je i Ričard Odada, promovisan iz omladinaca, otišli su Stefan Hajdin, Veljko Simić i Ričmond Boaći, ali navijači Crvene zvezde tek čekaju da se Crvena zvezda razmaže na tržištu. Sportski direktor Mitar Mrkela u intervjuu za TV Arena Sport potvrdio je da je Filipo Falko prva želja uprave kluba, da je Njegoš Petrović blizu odlaska u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << klub iz lige petica, dok je situacija ostala nerazjašnjena kad je u pitanju eventualni dolazak Duška Tošića.

Prvo ipak o Falku...

"Mogu samo da kažem da je odličan igrač i da nema kluba koji ga ne bi voleo u svojim redovima. Zvezda bi volela da ga vidi u svojim redovima", rekao je Mrkela što bi trebalo da znači da je Falko na pragu crveno-belih.

Kad je pak Duško Tošić u pitanju situacija nije tako jasna. Mrkela naime podseća da je Miloš Degenek još u timu, mada postoji mogućnost da ode, ali i da bez njega Zvezda ima trojicu štopera: Nemanju Milunovića, Radovana Pankova i Strahinju Erakovića, te da u slučaju nužde mogu da uskoče i Milan Rodić, Marko Gobeljić i Odada.

Znači li to da Tošić neće doći?

Odgovorio sam na to pitanje“, rekao je Mrkela.

Na kraju i o Njegošu Petroviću, Mozzart Sport je ekskluzivno objavio da je Torino vrlo zainteresovan...

Petrović se istakao igrama, postoji interesovanje za njega i to iz ekipa koje igraju u top pet evropskih liga. Pregovara se. Videćemo narednih dana“, završio je Mrkela.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.