Potvrđeno: Sautgejt položio!

Izvor: Mondo, 04.Okt.2018, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno: Sautgejt "položio"!

Fudbalska asocijacija Engleske produžila je ugovor sa selektorom "A" selekcije do Mundijala 2022.

Kao što se i očekivalo posle uspešnog nastupa na Svetskom prvenstvu u Rusiji, gde je Engleska osvojila četvrto mesto, Geret Sautgejt dobio je nagradu u vidu novog ugovora.

Fudbalska asocijacija Engleske povećala mu je platu sa 1,8 na tri miliona funti godišnje (prema nezvaničnim informacijama), a saradnja će trajati do kraja Mundijala u Kataru, što znači >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << do decembra 2022.

Prethodno je Sautgejt bio vezan za FA do leta 2020. i završetka predstojećeg Evropskog prvenstva.

Selektor Engleske u četvrtak je ujedno saopštio spisak kandidata za utakmice Lige nacija protiv Hrvatske i Španije, na kome se nalaze čak šestorica debitanata. To su Džejms Medison (Lester), Džejdon Sančo (Borusija Dortmund), Mejson Maunt (Čelsi, na pozajmici u Derbi Kauntiju), Natanijel Čalobah (Votford), kao i golmani Markus Betineli (Fulam) i Aleks Mekarti (Sautempton).

Na spisku je i "vezista" Čelsija Ros Barkli, posle više od dve godine odsustva iz reprezentacije.

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.