Potvrđeno: Nojer pauzira četiri meseca

Izvor: Mondo, 19.Sep.2017, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno: Nojer pauzira četiri meseca

Golman Bajerna vratiće se na teren tek u januaru, na početku drugog dela sezone u Bundes ligi.

Povreda stopala koju je Manuel Nojer (31) zadobio na treningu u ponedeljak, nije nimalo bezazlena.

Navodi nemačkih medija, da je reč o frakturi stopala i obnovi stare povrede, iz aprilskog meča protiv Reala u četvrtfinalu Lige šampiona, potvrđeni su dan kasnije Nojerovim odlaskom na operaciju.

Sjajnom golmanu Bajerna i reprezentacije Nemačke >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u stopalo je ugrađena metalna pločica, a van terena će biti do kraja 2017. godine.

"Jako nam je žao što je Manuel doživeo novu povredu. Operacija je prošla savršeno, što je u ovom trenutku najvažnije. Okrenuti smo budućnosti i on će ponovo biti sa nama u januaru", prokomentarisao je predsednik nemačkog prvaka Karl-Hajnc Rumenige.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nojer operisan, na terenu tek u 2018. godini

Izvor: Vesti-online.com, 19.Sep.2017

Prvi golman nemačke reprezentacije i Bajerna Manuel Nojer do kraja godine biće van terana zbog loma stopala, objavio je klub iz Minhena...Nojer je danas operisao metatarzalnu kost nakon povrede na treningu i na taj način završio prvi deo sezone. Odlični 31-godišnji čuvar mreže i prošle sezone...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.