Potvrđeno: Edvards i Čimaev 19. decembra

Izvor: B92, 24.Okt.2020, 19:29

Potvrđeno: Edvards i Čimaev 19. decembra

Lion Edvards i Hamzat Čimaev sastaće se u oktagonu 19. decembra.

Lion Edvards je pre nekoliko dana zbog neaktivnosti skinut sa UFC rankinga, a poznato je da je američki borac bio u svađi sa organizacijom jer je smatrao da ga ne poštuju.

Ubrzo nakon objave da je skinut sa liste pozvao je Hamzata Čimaeva na duel rekavši kako je logično da se njih dvojica sukobe jer imaju poteškoća da pronađu protivnike.

Čimaev je bio veliki hit u MMA svetu pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je zabeležio dve pobede u deset dana na UFC Fight Island na ostrvu Jaz u Abu Dabiju, a mnogi borci su smatrali da on nije dorastao njihovom nivou, pošto je relativno nedokazan u najjačoj konkurenciji.

Kako poslednje informacije kažu borba između Liona Edvardsa i Hamzata Čimaeva zakazana je za 19. decembar i to će biti glavni događaj.

Čimaev je nedavno trenirao sa bivšim srpskim MMA borcem, Vladimirom Filipovićem Filom, ali i Aleksanderom Gustafsonom, čovekom koji je bio blizu da sruši Džona Džonsa kada je bio na vrhuncu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.