Potvrđeno - Adžić teže povređen, čeka ga višemesečna pauza!

Izvor: Sportske.net, 28.Jan.2016, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno - Adžić teže povređen, čeka ga višemesečna pauza!

Sumorne prognoze vezane za povredu talentovanog omladinca Crvene zvezde Luku Adžića ispostavile su se opravdanim, utvrđeno je dodatnim pregledima u Beogradu.

Prvi deo priprema za prolećni deo sezone koji su fudbaleri Crvene zvezde odradili u Sloveniji nije mogao da prođe bez pehova.

Aleksandar Katai je doživeo lakšu povredu primicača i odsustvovaće sa terena najviše sedam dana, dok njegovog mlađeg kolegu Luku Adžića čeka višemesečna >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pauza.

Omladinac Crvene zvezde teže se povredio tokom kontrolnog meča sa Koprom, a naknadnim pregledima utvrđeno je da su sumorne prognoze bile tačne - Luka Adžić je pokidao prednje ukrštene ligamente!

Talentovanog veznog fudbalera čeka najmanje šest meseci pauze što je prava šteta, imajući u vidu da je u Sloveniju odveden kako bi počeo da se navikava na prvotimske obaveze koje bi ga svakako čekale u predstojećem periodu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Božović 'precrtao' desetoricu!

Izvor: Sportske.net, 29.Jan.2016, 00:35

Ekspedicija FK Crvena zvezda u nedelju kreće put Kipra na drugi deo priprema za prolećni deo sezone, a trener Miodrag Božović odlučio je kojih osam fudbalera neće bukirati kartu za "rajsko ostrvo"...Fudbaleri Crvene zvezde kompletirali su prvu fazu priprema za prolećni deo sezone, a ekspedicija...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.