Potvrdili u Frankfurtu, Jović će biti kupljen!

Izvor: Sportske.net, 04.Mar.2019, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrdili u Frankfurtu, Jović će biti kupljen!

Posao praktično završen.

Imajući u vidu da su se mnogi pitali kome ide novac ukoliko Luka Jović bude promenio klub ovog leta, sada su dileme rešene.

Reklo bi se da niti jednog trenutka nije došlo u pitanje da li će Luka Jović biti kupljen od strane Ajntrahta koji ga je doveo na pozajmicu iz Benfike, imaju pravo otkupa za nešto više od 6 miliona evra, što je smešna cifra u odnosu na onu koju će zaraditi od njegove prodaje možda već ovog leta.

Fredi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Bobić je za nemačke medije već i potvrdio da će biti kupovine.



"Da, opcija kupovine je manja od 7 miliona evra. Ovo je sjajna opcija",
rekao je Fredi Bobić, član uprave Ajntrahta iz Frankfurta koji je i potvrdio da će biti plaćena.

Barselona, Real Madrid, Čelsi, Bajern i mnogi drugi klubovi su zainteresovani za ovog momka koji je trenutno najbolji strelac Bundeslige.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bobić: Velikani prate Jovića, odluka kada sakupimo sve ponude

Izvor: RTS, 05.Mar.2019, 10:53

Srpski golgeter iz Ajntrahta Luka Jović ovog leta sigurno napušta klub iz Frankfurta, ali je veliko pitanje gde nastavlja karijeru zbog ogromnog interesovanja evropskih velikana, izjavio je sportski direktor Fredi Bobić. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.