Potvrda transfera iz Juventusa u Inter?

Izvor: Sportske.net, 06.Mar.2018, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrda transfera iz Juventusa u Inter?

Nije baš uobičajeno.

Trener Galatasaraja Fatih Terim potvrdio je na indirektan i pomalo traljav način prelazak igrača Juventusa u Inter.

Prethodnih nedelja spekulisalo se o tome, a sada je Fatih Terim to i potvrdio - Kvadvo Asamoa će pojačati Inter kada mu istekne ugovor u junu.

Zanimljivo, Terim je sebi dao za pravo da se umeša u ovu priču pošto u timu ima Interovog Juta Nagatoma na pozajmici i želi da ga zadrži i na leto.

"Vi ćete >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dobiti Asamou na leto, pokažite malo razumevanja prema nama, kao što ste u januaru oko Nagatomove pozajmice", rekao je Terim direktoru Intera Havijeru Zanetiju.

Podsetimo, transferi iz Juventusa u Inter, i obrnuto, nisu baš uobičajeni u Italiji, zbog velikog rivaliteta ova dva kluba.

Doduše, Asamoa će biti slobodan u izboru nove sredine, ali navijači sigurno neće pozdraviti ovu njegovu odluku.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.