Potvrda loših vesti - Parker završio sezonu

Izvor: Sportske.net, 04.Maj.2017, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrda loših vesti - Parker završio sezonu

Plejmejker San Antonio Sparsa Toni Parker završio je sezonu usled povrede tetive koja spaja kvadriceps sa kolenom.

Košarkaši San Antonio Sparsa moraće u završnicu sezone bez legendarnog Tonija Parkera koji je u drugom meču sa Hjuston Roketsima zadobio povredu kolena.

Nakon nezgodnog doskoka Francuz je ostao na zemlji, a da se radi o ozbiljnoj povredi moglo se zaključiti na osnovu toga što je halu napustio u invalidskim kolicima.

Analizama koje su obavljene >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tokom dana utvrđeno je da se ne radi o povredi prednjih ukrštenih ligamenata već o povredi tetive koja spaja kvadriceps sa kolenom.

Povreda će morati da bude sanirana operacijom, a to znači da je sezona za Tonija Parkera završena.

U najboljem slučaju Francuz će na teren na startu nove sezone ukoliko pre toga ne odluči da se povuče.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

‘PIROVA’ POBEDA: Sparsi trijumf nad Hjustonom platili papreno skupo – Toni Parker završio sezonu! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 04.Maj.2017

Navijači San Antonija nisu previše slavili pobedu nad Hjustonom jer je mnoge brinula povreda Tonija Parkera iz poslednje četvrtine.. . San Antonio je sa 121:96 savladao Hjuston Roketse i tako je na pravi način odgovorio posle poraza u prvoj utakmici pre dve noći u Teksasu.. Međutim, sve to pašće...

Nastavak na HotSport.rs...

Sari nastavlja "Empolizaciju" pod Vezuvom

Izvor: Sportske.net, 05.Maj.2017, 13:31

Italijanski mediji prenose da je Napoli na dobrom putu da pojača defanzivu...Bio je Sarijeva uzdanica u Empoliju, letos je stigao u Romu na pozajmicu sa pravom otkupa na kraju sezone po ceni od 6 miliona evra, ali pošto se nije naigrao zbog gadne povrede prednjih ukrštenih ligamenata kolena, koju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.