Potvrda iz kluba, Roma sprema osvetu Kataloncima!

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2020, 23:44

Potvrda iz kluba, Roma sprema osvetu Kataloncima!

Da li je ovo novi preokret i osveta Rimljana?!

Ne znamo koliko se sećate, ali mi ćemo vas podsetiti na jednu ludu priču od pre dva leta. Malkom je dogovorio sve uslove sa Romom, koja je, baš kao i Bordo, zvanično potvrdila transfer, a onda je Barselona bukvalno preotela Brazilca.

On je bio na putu ka aerodromu, navijači su ga čekali u Rimu i verovali da će biti nova zvezda, ali je Erik Abidal pozvao njegovog agenta, ponudio mu bolje uslove, a ponudu Bordou povećao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za samo milion. Brazilac je momentalno odlučio da iskoristi životnu priliku i umesto u Rim, sutradan je otputovao u Barselonu.

Rimljani to nikada nisu oprostili Kataloncima i sada su im možda spremili osvetu. Predsednik Liona Žan Mišel Ola javno je potvrdio da je Roma kontaktirala francuski klub i da želi Memfisa Depaja!

Već danima pišemo da će Depaj biti novi napadač Barselone, on je velika želja Ronalda Kumana, koji ga je preporodio u reprezentaciji Holandije, ali je sada sve neizvesno. Pre svega i zbog toga što Barselona ponovo želi da pokuša da dovede Lautara Martineza (više o tome OVDE), pa Roma to želi da iskoristi.

"Istina je da Ronald Kuman želi Depaja u Barseloni, ali to nije jedina ponuda. Roma takođe želi Depaja i spremna je da pregovara", rekao je Ola.

Depaj je ušao u poslednju godinu ugovora i Lion će morati da ga proda ovog leta ako želi da zaradi od njegove prodaje. Spekuliše se da bi Lion pustio Holanđanin za sumu između 25 i 30 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.