Potvrda, Real odlučio sudbinu dvojice vunderkindova!

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2020, 10:25

Potvrda, Real odlučio sudbinu dvojice vunderkindova!

Zna se gde će igrati naredne sezone...

Real Madrid je rešio dve važne stvari za novu sezonu. Naime, potvrđeno je da će dvojica igrača za koje mnogi smatraju da bi u ovom trenutku bez problema mogli da igraju za prvi tim, ipak ostati na kaljenju.

Martin Odegard će još jednu godinu provesti u Sosijedadu, igrao je sjajno pre pandemije, čini se da bi mogao već da zauzme mesto u ekipi, ali problem je Luka Modrić.

On će ostati još sezonu, do isteka ugovora, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a onda će norveški vunderkind zauzeti njegovo mesto.

Što se Japanca Kuba tiče, njega je Zidan čak razmišljao da vrati odmah ove sezone, ali problem je pasoša, trojica igrača van EU su već tu, Militao, Rodrigo i Vinisijus, nijedan neće otići.

Zbog toga Japanac koji je bio odličan u dresu Majorke mora na novu pozajmicu, ali da ostane u Primeri, na oku Reala. Oni su odbili Milan, neke nemačke klubove, a sada je gotovo izvesno da će talentovani fudbaler iz Azije naredne godine igrati za Viljareal, na njemu je insistirao novi trener Unaj Emeri.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.