Potvrda: Matić potpisao za Čelsi

Izvor: B92, 15.Jan.2014, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrda: Matić potpisao za Čelsi

Reprezentativac Srbije Nemanja Matić potpisao je troipogodišnji ugovor sa Čelsijem.

Londonski klub je Benfiki platio 25 miliona evra za igrača kojeg je u Lisabon pre tri godine poslao za 4 miliona.

Matić se tako pridružio Branislavu Ivanoviću u ekipi koja je u prethodne dve godine osvajala evropske trofeje.

Pregovori dva kluba okončani su još tokom vikenda, a Matić je oproštajni meč igrao protiv Porta u nedelju.

U međuvremenu Matić je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Švajcarskoj, na dodeli nagrada FIFA, a u Englesku je stigao u utorak uveče.

Matić je uspešno prošao medicinske preglede, a nešto pre 18 časova po našem vremenu potpisao je ugovor u Čelsijevom trening centru Kobam.

Starim i novim saigračima Matić će se pridružiti već tokom večeri, a priliku za debi imaće već u nedelju protiv Mančester Junajteda.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Potvrda: Matić potpisao za Čelsi

Izvor: B92, 15.Jan.2014

Reprezentativac Srbije Nemanja Matić potpisao je petoipogodišnji ugovor sa Čelsijem...Londonski klub je Benfiki platio 25 miliona evra za igrača kojeg je u Lisabon pre tri godine poslao za 4 miliona...Matić se tako pridružio Branislavu Ivanoviću u ekipi koja je u prethodne dve godine osvajala...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.