Potvrda - Igrači u Čelsiju odabrali stranu, šta će učiniti Košta!?

Izvor: Sportske.net, 16.Jan.2017, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrda - Igrači u Čelsiju odabrali stranu, šta će učiniti Košta!?

Potvrđene vesti o tome da je odbio novi ugovor, trenutna situacija u svlačionici mu ne ide u prilog, da li je odlazak jedino rešenje?

Ugledni "Tajms" piše da je još pre nego što se pojavila mamutska ponuda iz Kine, Dijego Košta odbio Čelsijevu ponudu.

Nema nameru da produži ugovor, ponuđeno mu je 200 000 funti nedeljno, sada ima pedeset manje. Ugovor bi bio na pet godina, za igrača koji puni trideset, to je zaista sjajan posao.

Ali, Brazilac je ostao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pri svome, ne voli Englesku, ne sviđa mu se u Čelsiju, to nije tajna, on je prošlog leta želeo da se vrati u Atletiko,

Ponuda Tijanđina je pogoršala stvari, Košta se navodno nekoliko puta sukobio sa Konteom, a stvari su kulminirale prošle nedelje. Priča o povredi leđa nije se primila u engleskim medijima, koji su otkrili čitavu priču, a naknadni Čelsijev pokušaj da smiri stvari nije dao rezultat.

Iako je Konte tvrdio da je Košta povređen, iako je Markos Alonso optužio medije da su sve izmislili, slike Košte koji trenira sam su obišle svet.

"Tajms" piše da su igrači na strani menadžera, da je svlačionica tražila od Košte da se izvini Konteu, vrati u tim, pa da u junu, kada se osvoji titula rešava svoje stvari.

Oni ne žele da se ponovi situacija, odnosno raspad sistema od prošle sezone, kada je nekoliko fudbalera došlo u sukob sa Murinjom. Priča se da je među njima bio i Košta koji sa Murinjom nije govorio još od kazne u maju pre dve sezone.

Tada je Portugalac posle osvojene titule igračima dao par dana slobodno, Košta se nije vratio na vreme iz Španije gde je otišao da proslavi sa prijateljima titulu. Tada je sve počelo, zla krv, ekipa se podelila, svi znamo kako je Čelsi završio.

Sada je situacija drugačija, osim što tim pobeđuje, svi fudbaleri su na strani menadžera, smatraju da je Košta taj koji treba da se smiri i vrati u trenažni proces ili da jednostavno ode iz kluba.

Ništa ne treba isključiti, videćemo kako će Čelsi reagovati u naredne dve nedelje i hoće li Brazilac ostati među "Plavcima". U Lesteru su lako dobili bez njega, ali biće i težih rivala, zanemaruje se činjenica da je Košta rešio nekoliko važnih utakmica u dosadašnjem toku prvenstva i da je najbolji strelac ekipe.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.