Potvrda, Gvardiola kupio prvog igrača za sledeću sezonu!

Izvor: Sportske.net, 07.Maj.2019, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrda, Gvardiola kupio prvog igrača za sledeću sezonu!

Dogovor pronađen juče, jasno je da će biti veliko pojačanje...

Izgleda da više nema dileme, prva kupovina Mančester Sitija za leto je dogovorena.

Klubovi su našli zajednički jezik, Bruno Fernandeš će se preseliti među "Građane".

U Sportingu iz Lisabona on je odigrao sezonu iz snova, najefikasniji vezista na svetu je dao 31 gol u prvenstvu i imao 17 asistencija.

Ovaj fudbaler je dugo karijeru gradio u Italiji, igrao za Udineze i sezonu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Samnpdoriji pre nego što se vratio u domovinu.

Plaćen je desetak miliona evra, ima klauzulu od 100 miliona, prošle godine je proglašen za igrača sezone u Portugalu, a i ove će verovatno biti isto.

Izborio se za mesto u reprezentaciji, osvojio sa "Lavovima" dva Liga kupa, ali ovo će biti prilika da Sporting koji nije u dobroj finansijskoj situaciji napuni kasu. Naime, Siti će platiti 55 miliona evra za Fernandeša, Mendeš je pronašao dogovor, a Portugalac će biti zamena za Fernandinja i verovatno Gundogana koji bi trebalo da napuste klub.

Kupovinu Bruna Fernandeša od strane Sitija je potvrdio i poznati italijanski novinar Di Marcio.

#Calciomercato | #ManCity, ecco #BrunoFernandes per 55 mln di euro. Operazione in dirittura per il centrocampista dello #SportingCP https://t.co/WiIlsTaF9Y

— Gianluca Di Marzio (@DiMarzio) 06. мај 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Erera na četiri godine!

Izvor: Sportske.net, 07.Maj.2019

Ander Erera je danas završio posao...Kao što već znate, Ander Erera će postati fudbaler Pari Sen Žermena i to nije ništa novo...Novo je da je fudbaler iz Baskije potpisao četvorogodišnji ugovor sa Parižanima, do 2023. godine, a vezista će najverovatnije biti zamena za Rabioa koji odlazi na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.