Potrebno je rekonstruisati kamp Karataš

Izvor: Beta, 16.Jul.2014, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potrebno je rekonstruisati kamp Karataš

BEOGRAD, 16. jula 2014. (Beta) - Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić najavio je u sredu rekonstrukciju sportsko-omladinskog kampa Karataš, kod Kladova.

"Odlučni u nameri da zaustavimo propadanje i neodgovoran odnos prema državnoj svojini koja se koristi u sportu. Želimo da vratimo Karatašu stari sjaj. Ovaj kamp ima veliki potencijal, ali je zbog neodgovornosti godinama zapušten i skoro uništen", rekao je Udovičić, navodi se u saopštenju.

Udovičić je došao >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << u nenajavljenu posetu Karatašu gde je u razgovoru s rumunskom ministarkom omladine i sporta Gabrijelom Sabo predložio da se kamp ponovo izgradi kroz zajednički projekat uz pomoć fondova Evropske unije, i da kamp potom bude na raspolaganju sportistima Srbije i Rumunije.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Udovičić: Potrebno je rekonstruisati kamp Karataš

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jul.2014

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić najavio je danas rekonstrukciju sportsko-omladinskog kampa Karataš, kod Kladova. ..Vanja Udovičić.. .."Odlučni u nameri da zaustavimo propadanje i neodgovoran odnos prema državnoj svojini koja se koristi u sportu. Želimo da vratimo Karatašu stari sjaj....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.