Potpisao, sad vredi pola milijarde evra!

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2018, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpisao, sad vredi pola milijarde evra!

Sve je danas ozvaničeno, ništa od odlaska u PL.

Serhi Roberto ostaje u Barseloni. Univerzalac koji je ponikao u klub, tačnije od 12. godine je u "La Masiji" je produžio ugovor do juna 2022.

Time je stavljena tačka na priču o odlasku, imao je klauzulu od 40 miliona evra koju je bilo spremno da plati nekoliko engleskih klubova, ali sada od toga nema ništa.

On je novim ugovorom vredan pola milijarde evra, odnosno toliko bi neko morao da ga plati ako želi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da ga odvede sa "Kamp Nou".

Dogovor je postignut u januaru, danas je ozvaničen, heroj "Remuntade" protiv PSŽ prošle sezone kada je postigao odlučujući gol u pobedi od 6:1 koja je donela četvrtfinale je odigrao blizu 200 utakmica za Barselonu. Osvojio je za  18 titula, uključujući i dve Lige šampiona kao i četiri titule prvaka Španije, a debitovao za Barselonu još kao klinac 2010. Od 2013. je stalni član prvog tima.

Može da igra na desnom beku, gde je nasledio Alveša i u veznom redu gde je konkurencija žestoka.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.