Potpisao Miro Bilan

Izvor: MozzartSport.com, 19.Okt.2017, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpisao Miro Bilan

Hrvatski centar potpisao dvogodišnji ugovor sa francuskim Strazburom

Hrvatski centar Miro Bilan ima novi klub. On je potpisao dvogodišnji ugovor sa francuskim prvoligašem Strazburom i vrlo brzo će se priključiti ekipi.

Bilan je od kraja prošle sezone bio bez kluba, pošto mu je istekao ugovor sa Cedevitom.

Za njega su se tokom leta interesovali brojni klubovi, među kojima i šampion Srbije i Jadranske lige, Crvena zvezda.

Bilan je prethodnih šest sezona igrao za Cedevitu sa kojom je osvojio četiri titule prvaka Hrvatske, a bio je proglašen i za najkorisnijeg igrača regionalne lige.

(FOTO: Starsport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MIŠKO RAŽNATOVIĆ POTVRDIO: Miro Bilan je potpisao (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Okt.2017

Crvena zvezda definitivno neće biti novi klub hrvatskog centra.. . Iako se danima provlačila spekulacija da bi Crvena zvezda, za koju se smatra da je najtanja na poziciji centra, mogla da dovede Miru Bilana, od toga prema očekivanjima neće biti ništa.. Bilan je prošle sezone igrao za Cedevitu,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.