Potpisao Arnautović!

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2019, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpisao Arnautović!

Nije mnogo prošlo od njegovog pisma upućenog javnosti.

Juče je Marko Arnautović objavio veliku vest, ne ide nigde do kraja sezone, odlučio je da ostane i da pomogne Vest Hemu da postigne što bolje rezultate ove sezone.

Odbio je sve ponude koje je imao, unosne su bile one iz Kine, pominje se čak i da je jedan klub bio voljan da plati 50 miliona funti.

Ipak, Arnautović je ostao u klubu, a samo dan nakon objave i samo par minuta nakon poraza Vest Hema >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od Vimbldona, "Čekićari" su objavili da je austrijski Srbin produžio ugovor sa ovim timom.

Na zvaničnom sajtu Vest Hema se pojavila ova vest, ali nije napomenuto do kog datuma će trajati ovaj ugovor.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NIŠTA OD PRELASKA U KINU: Arnautović produžio ugovor u Vest Hemu

Izvor: Kurir, 27.Jan.2019

Austrijski reprezentativac srpskog porekla Marko Arnautović produžio je ugovor u engleskom Vest Hemu, čime je stavio tačku na priče o prelasku u Kinu, zbog kojih se digla velika bura u londonskom klubu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.