Potpisan ugovor o izgradnji terena

Izvor: B92, 16.Jul.2009, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpisan ugovor o izgradnji terena

U četvrtak je u Beogradu potpisan ugovor o izgradnji sportskih terena sa veštačkom travom u 40 opština Srbije.

Ministarka sporta Snežana Samardžić Marković, predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić i ambasador Norveške Hokan Blankenborg potpisali su ugovore sa predstavnicima 40 opština u Srbiji u kojima će se graditi sportski tereni sa veštačkom travom.

Ministarka je novinarima rekla da su se opštine obavezale da omoguće mladima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << besplatno korišćenje ovih terena, dok je predsednik FSS istakao da je ostvarenje ovog projekta omogućila izuzetno dobra saradnje sve tri strane.

"FSS nije bio sebičan, nego je odlučio da finansira terene koji neće biti namenjeni samo fudbalu, nego i drugim sportovima, košarci, odbojci, rukometu", rekao je on.

Opštine u kojima će se graditi tereni birala je komisija u okviru projekta "Izgradnja mini pič terena za mlade", koju su činili predstavnici Ministarstva omladine i sporta, Fudbalskog saveza Srbije i implementacionog partnera, Internacionalne menadžment grupe (IMG).

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.