Potpis u Megi: Vratio se Samardžiski

Izvor: Mondo, 19.Jan.2017, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpis u Megi: Vratio se Samardžiski

Tim Dejana Milojevića jači je za makedonskog centra, koji je u prvom delu sezone prinudno bio van terena.

Foto: MN Press

Mega Leks dobila je još jednu opciju na poziciji pod košem.

Iskusni centar Predrag Samardžiski (30, 214), nekadašnja "petica" večitih rivala i FMP-a, ponovo se vratio u Srbiju i staviće se na raspolaganje treneru Dejanu Milojeviću.

U dresu osvajača nacionalnog Kupa, Makedonac je počeo i prošlu sezonu, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << potom otišao u turski Bujukčekmedže. U prvom delu takmičarske 2016/17 nije imao klub, jer se oporavljao od operacije desnog kolena.

Njegovim potpisom, Mega je dobila centra koji će doneti i značajno iskustvo, jer je do danas najstariji član Milojevićevog tima bio crnogorski krilni centar Radosav Spasojević, rođen u februaru 1992. godine.

Prošle sezone, Samardžiski je u dresu Mege na sedam mečeva ABA lige u proseku postizao 10,6 poena uz 6,6 skokova.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.