Potpis koji se čekao mesec dana: Nemanja Radoja!

Izvor: Mondo, 21.Avg.2019, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpis koji se čekao mesec dana: Nemanja Radoja!

Povremeni reprezentativac Srbije ostaje u Španiji...

Pre više od mesec dana španski mediji pisali su o tome da se Nemanja Radoja (26) dogovorio sa Levanteom, ali zvanične potvrde nije bilo sve do ovog četvrtka!

Povremeni srpski reprezentativac potpisao je trogodišnji ugovor sa klubom iz Valensije tako da će nastaviti da igra u Primeri, u koju je stigao još 2014. godine iz Vojvodine, ali se njegova uspešna epizoda u Selti završila na neslavan način.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Zbog odbijanja produžetka ugovora po nepovoljnijim uslovima, bio je "sklonjen" iz ekipe na godinu dana, tako da je kao slobodan igrač potpisao za Levante.

/SRPSKI VEZISTI CENJENI U ŠPANIJI - SVE IH JE VIŠE I VIŠE/

Tokom prethodnih dana u Španiji se spekulisalo da je "zapelo" oko novca i da možda na kraju ipak neće pojačati Levante, čak se spominjalo interesovanje Sampdorije, Lidsa i Vest Broma, međutim Radoja je potpisao za klub kome je već dao reč.

Iza sebe ima preko 100 utakmica u Primeri i pokušaće da ovaj tim sačuva u La Ligi.

Nemanja Radoja #dobrodošli#110AñosDeResistenciapic.twitter.com/rwVDT34MRw

— Levante UD (@LevanteUD) August 21, 2019

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.