Potez očajnika - Murinjo se hvata za slamku! (foto)

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2018, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potez očajnika - Murinjo se hvata za slamku! (foto)

Navijači besni, biće ovo dan odluke u Junajtedu.

Žoze Murinjo pošto-poto želi pojačanje na poziciji štopera, a izgleda da će nakon mnogih odbijanja ponovo pogledati u pravcu svog bivšeg tima, Čelsija.

Brojni defanzivci su se povezivali sa crvenim delom Mančestera, na kraju se pojavila spekulacija da će rešenje biti Francuz koji čak nema mesto u startnih 11 u svom timu.

Kurt Zuma je u Čelsiju od 2014. godine, doveden je kao igrač sa puno potencijala, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali teško da je opravdao uložen novac. Junajted je bio na pragu dovođenja Aldervirelda, ali izgleda da će Belgijanac ipak ostati u Totenhemu, makar još jednu sezonu.

Pominjali su se Aldervireld, Boateng, Mina, Megvajer, Bonući, a na kraju će Murinjo dobiti Zumu, jasno je da je on najmlađi i najjeftiniji od svih, ali to se navijačima neće svideti.

Kada uporedimo imena sa kojima se povezivao, ovo je totalno nelogičan potez Murinja, ali ovu vest prenosi ugledni "L'Ekip", pa se zbog toga mora uzeti za ozbiljno.

Da li je dvadesettrogodišnji Kurt Zuma Murinjov spas za narednu sezonu, koja počinje za dva dana? Junajted će sezonu otvoriti protiv Lestera, u petak uveče.

Međutim, postoje nagoveštaji da ova informacija nije tačna, kome verovati?

Svakako je ostalo premalo vremena da Murinjo reši brojne probleme koje ima u timu. Prelazni rok traje još samo 24 sata, a da li će uopšte stići neko na "Old Traford"?

#MUFC have poured cold water on the links to #CFC defender Kurt Zouma

— Simon Peach (@SimonPeach) August 8, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.