Potez majstora, veliki pobednik leta, Pogba isterao svoje!

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2019, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potez majstora, veliki pobednik leta, Pogba isterao svoje!

Ovo je zaista fantastična priča, ako se bude završila kako sugerišu engleski mediji, Francuz i Rajola su genijalan tandem...

Izgleda da će Pol Pogba ostati u Junajtedu. Što kažu naši starim para vrti gde burgija neće, u očajničkom pokušaju da zadrži Francuza, Junajted mu je ponudio pola miliona funti nedeljno. Do sada je, podsetimo, zarađivao nešto manje od 300 000.

Kada preračunamo, Francuz bi inkasirao oko 28 miliona evra godišnje i postao četvrti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najplaćeniji igrač sveta, iza Mesija, Nejmara i Ronalda.

Ovo je novac koji ne može da odbije, i Real i Juventus mogu da ga plate 12 miliona po sezoni, pa je jasno, da ako ova ponuda bude na stolu, Pogba potpisuje ugovor.

Iz Amerike je stigla instrukcija da ne prodaju Francuza koji je marketinški najznačajnije lice kluba, Junajted je tražio 170 miliona evra, kako bi oterao zainteresovane klubove. Real bi platio eventualno 120, Juventus 100 i dodao nekog igrača, najverovatnije Daglasa Koštu, ali Junajted jednostavno ne želi da ostane bez najveće zvezde.

On bi postao najplaćeniji igrač u klubu, uz Aleksisa Sančeza koji doduše nije ispunio bonuse i čija je plata kamen spoticanja u svlačionici, s obzirom na utisak koji ostavlja, odnosno učinak na terenu.

I sam Pogba je pod žestokom paljbom, ali ne obraća puno pažnje na kritike, nedavno je iz Azije sa odmora poručio da je možda vreme da promeni sredinu, a ako bude uspeo da izvuče ovakav ugovor od "Đavola", jasno je ko je pobednik u celoj priči.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mančester nudi Pogbi 560.000 evra nedeljno

Izvor: MozzartSport.com, 18.Jun.2019

Mančester Junajted se sprema da ponudi Polu Pogbi novi mega-ugovor kako bi ga ubedio da ostane na Old Trafordu. Francuz je već signalizirao da želi da ode ovog leta i da je spreman za nove izazove, a Real Madrid kuca na vrata. Junajted će probati da ga zadrži tako što će mu ponuditi pola miliona...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.