Poter vraća labudove u Premijer ligu

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jun.2018, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poter vraća "labudove" u Premijer ligu

Doskorašnji trener Estersunda preuzeo Svonsi

Punih osam godine engleski trener Grem Poter (43) radio je u švedskom Estersndu koji mu je bio prva i jedina trenerska stanica. Na početku je to bila ekipa iz provincije, ali sveje krenulo uzlaznom putanjom kada su 2017.osvojili Kup Švedske.

Tokom prošle sezone Estersund je bio hit u Ligi Evrope. Eliminisali su Galatasaraj, Folu Eš, PAOK, prošli su grupu (Bilbao, Herta i Zorja), a zastavio ih je tek Arsenal!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Naravno da su takvi rezultati imali odjeka na Ostrvu. Najbrži je bio Svonsi koji je ispao u Čempionšip pa je angažovao Potera kao zamenu za Portugalca Karlosa Karvalhala. Poter neće imati lak zadatak da "labudove" ekspresno vrati u Premijer ligu.

Poter nema trenersko, ali ima igračko iskustvo na Ostrvu. Odigrao je 320 mečeva u dresovima Birmingema, Stouka, VBA, Redinga, Jorka, Maklsfilda...

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.