Postoje loši gubitnici, a Mesi je loš pobednik! Šta gledaš, GLUPANE? Uličarsko ponašanje, svađa s Van Galom i NJIM (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2022, 10:20

Postoje loši gubitnici, a Mesi je loš pobednik! "Šta gledaš, GLUPANE?" Uličarsko ponašanje, svađa s Van Galom i NJIM (VIDEO)

Veliki fudbaler, ali...

Fudbaleri Argentine plasirali su se u polufinale Svetskog prvenstva u Kataru, posle trijumfa nad Holandijom posle boljeg izvođenja penala, u regularnom delu je bilo 2:2, nije bilo promene u produžetku i u borbi za finale igraće sa Hrvatskom.

Jedan od ponajboljih svetskih fudbalera Lionel Mesi je posle meča imao verbalni konflikt sa selektorom Holandije Lujom van Galom, a potom i s nekim igračima protivničke selekcije.

Prvo je Mesi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na terenu zamerio iskusnom strategu zbog komentara uoči utakmice, a onda se susreo sa Vutom Vejhorstom u tunelu, posle čega je usledila reakcija asa Gaučosa na kakvu do sada nismo bili naviknuti.

- Šta gledaš, glupane? Hajde, beži tamo! - rekao je ljutito Mesi.

Hasta nervioso se puso el colega, “tranquilo Leo”.

¿A quién cargaba Messi? pic.twitter.com/lyGRuvbyNJ

— mauricio pedroza (@mauriciopedroza) December 9, 2022

Kasnije je detaljnije objasnio šta je konkretno zamerio najstarijem treneru na Mundijalu.

- Osetio sam nepoštovanje od starne Van Gala posle njegovih komentara pre utakmice. Neki holandski igrači su previše pričali i tokom samog meča. Van Gal priča da igra dobar fudbal, a onda ubaci dva visoka igrača i gađa ih dugim loptama. Zaslužili smo da prođemo dalje i to se dogodilo - rekao je Mesi.

Komentar za Van Galovo ponašanje takođe je imao i Emilijano Martinez, koji je bio ozbiljno ljut posle meča.

- Čuo sam Van Gala koji kaže 'imamo prednost na penale, ako budu sigurno pođujemo'. Mislim da treb da drži jezik za zubima - dodao je Martinez.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.