Postigao het-trik u danu u kojem je Dinamo odbio Fejenord VIDEO

Izvor: B92, 26.Jul.2023, 14:19

Postigao het-trik u danu u kojem je Dinamo odbio Fejenord VIDEO

Već nedeljama hrvatski mediji spekulišu o transferu Dinamovog napadača Luke Ivanušeca.

Ivanušec je na meti Volfsburga, Majorke, Fiorentine i holandskog Fejenorda.

A upravo je šampion Holandije poslao Dinamu zvaničnu ponudu od 8,3 miliona evra uz dodatne bonuse i postotak od narednog transfera.

Međutim, Dinamo traži okruglo deset miliona plus bonuse koji bi povećali iznos transfera na nekoliko miliona evra više.

Da nisu pogrešili, istoga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dana kada je stigla ponuda iz Roterdama pokazao je sam Ivanušec.

Ovaj 24-godišnji napadač je postigao ni manje ni više nego het-trik u kvalifikacijama za Ligu šampiona, u pobedi nad Astanom 4:0.

Tako je bukvalno povećao svoju cenu na tržištu i nema sumnje da će Dinamo lakše nego što je i planirao da izbori željenu cenu.

Ivanušec je za Dinamo odigrao 168 utakmica na kojima je postigao 35 golova uz 18 asistencija.

Na "Maksimir" je stigao iz Dinamove lokalne zagrebačke filijale Lokomotive, a Transfermakrt mu vrednost procenjuje na 12 miliona evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.