Postekoglu ljut na novinara: Ne dovodi u pitanje moj integritet! VIDEO

Izvor: B92, 06.Jan.2024, 14:21

Postekoglu ljut na novinara: Ne dovodi u pitanje moj integritet! VIDEO

Anhe Postekoglu, menadžer Totenhema, imao je verbalni duel sa jednim britanskim novinarom posle meča FA Kupa.

Totenhem je zahvaljujući golu Pedra Pora pobedio kod kuće Barnli sa 1:0 u susretu trećeg kola najstarijeg klupskog takmičenja.

Povod za reakciju Postekoglua bilo je pitanje da li je Erik Dajer zaista povređen.

Jedan novinar je doveo u sumnju tvrdnju trenera "pevaca" pošto su mediji preneli da se on dogovorio sa Bajernom oko transfera na Alijanc >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << arenu.

"Da, Erik je povređen. Istegnuće, nije trenirao juče", rekao je Postekoglu.

Pritisnut da prokomentariše pisanje o odlasku u Bajern izgubio je takt.

"To je posebna stvar, druže, ali ne molim te da ne dovodiš u pitanje moj integritet kada kažem da je povređen. Da, povređen je, nije juče trenirao. Pitaj njega, povređen je, nema veze ni sa čim drugim. Nemam pojma o tome za Bajern. Nije bitno. Kad me pitate da li je povređen, ja kažem da jeste. Nisam to izmislio. Da nije povređen, rekao bih ti da nije izabran u ekipu, lakše mi je da kažem", podvukao je Postekoglu.

Dodao je i ovo.

"Povređen je i u smislu svega drugog što se dešava, to nije na mom radaru, ništa da sam čuo o tome. Ako ima nešto, siguran sam da ćemo čuti, ali u poslednjih 24 sata koncentrisali smo se samo na meč i one koji su dostupni", rekao je menadžer Totenhema.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.