Postekoglu: Na Kejn frontu ništa novo

Izvor: B92, 25.Jul.2023, 19:43

Postekoglu: Na "Kejn frontu" ništa novo

Totenhem i dalje stoji pri odluci da golgeter Hari Kejn nije na prodaju.

Iako su u Bajernu uvereni da će reprezentativac Engleske završiti na Alijanc areni, menadžer "pevaca" Anhe Postekoglu je drugačijeg mišljenja.

Uoči utakmice sa Lion Siti Sejlorsima u Singapuru, Postekoglu je delovao vrlo mirno.

"Nema vesti oko Harija Kejna, u ovom momentu nema ništa u odnosu na ono što je rečeno pre par dana", rekao je Postekoglu.

Londonski klub >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je već odbio dve ponude Bajerna za Kejna i žele da ga zadrže, iako je on rešen da ne potpiše novi ugovor.

Hari je predvodio ekipu na privoj prijateljskoj utakmici u kojoj je Totenhem poražen od Vest Hema sa 3:2.

S druge strane, predsednik Bajerna Herbert Hajner je uveren da će Bajrrn dobiti trku.

"Bajern uvek pokušava da dovede najveće zvezde. Hari Kejn je izuzetno atraktivan igrač, kapiten je Engleske i vrhunski strelac. Nama i Bundesligi bi doneo mnogo toga dobrog", rekao je Hajner.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.