Postekoglu: Mogli smo da zakomplikujemo

Izvor: B92, 24.Dec.2023, 00:21

Postekoglu: Mogli smo da zakomplikujemo

Trener Totenhema Angelos Postekoglu je zadovoljan posle trijumfa nad Evertonom (2:1), u 18. kola Premijer lige.

Totenhem je došao do pobede golovima Rišarlisona u devetom i Sona u 18. minutu.

Postekoglu smatra da je njegov tim odlično ušao u meč.

"Mislim da smo počeli utakmicu veoma dobro i na vreme stekli prednost. Gubili smo neke lopte, ali to je delom bilo i zbog presinga Everona. Igrali su dobro i otežali nam posao maksimalno. Pokazali smo da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo da smo žilavi i otporni i sačuvali smo rezultat kroz teško drugo poluvreme", rekao je posle utakmice Postekoglu.

On je istakao da je Totenhem odigrao loše drugo poluvreme.

"Mogli smo sve da zakomplikujemo, previše smo imali dodira sa loptom, usporavali smo sve i tako njima prepuštali utakmicu".

Postekoglu je prokomentarisao i sjajne intervencije golmana Guglijlema Vikarija, koji je spasio svoj tim u nekoliko navrata.

"Bio je odličan praktično od prve utakmice. U nekim mečevima nam njegova pomoć nije bila toliko potrebna, danas jeste. On je sjajan golman, a u brojnim mečevima je ispred njega bila različita defanzivna četvorka. On ima tu zrelost koja pomaže celom timu u ovakvim situacijama."

Son je istakao da je njegov tim zasluženo došao do pobede

"Drugo poluvreme je pokazalo da u Premijer ligi može da ti se dogodi da 2:0 nije dovoljno. Everton je pritiskao, ali uspeli smo. Momci su odradili odličan posao i mislim da smo zaslužili tri boda", rekao je Son i dodao:

"Naučili smo mnogo iz grešaka koje smo napravili prošle nedelje, zadovoljan sam učinkom i načinom na koji je igrao svaki igrač, radili su svi naporno i zaslužili su da budu tu gde jesu. Mesto u top četiri je dobro, ali to nije naš cilj i idemo dalje."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.