Postekoglu: Krajnji rok za Kejna? Neka Bajern radi šta hoće

Izvor: B92, 06.Avg.2023, 23:26

Postekoglu: Krajnji rok za Kejna? Neka Bajern radi šta hoće

Hari Kejn je dobio ovacije navijača Totenhema po završetku meča sa Šahtjorom iz Donjecka (5:1).

Golgeter "pevaca", koji je u fokusu zbog mogućeg odlaska ovog leta, postigao je prva četiri gola na ovom susretu i pokazao kakva je klasa.

I dalje se priča o pokušajima Bajerna da ga dovede, ali je razlika u ceni i onog što nude Nemci i dalje prepreka za realizaciju dogovora.

Šta će na kraju biti ostaje da se vidi, tek po završetku meča, oglasio se i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << menadžer Totenhema Anhe Postekoglu.

Na opaske da u Bajernu veruju da će Kejn uskoro biti njihov igrač i oko toga što su dali rok Totenhemu za realizaciju transfera, rekao je:

"Nikada ne bih pričao o igračima koji su ugovorima vezani za druge klubove. Ali ja nisam u Bajernu, oni mogu da rade šta god hoće. Iz moje perspektive stvarno ne znam šta je to 'krajnji rok'. Svi znamo da ima samo jedan krajnji datum, a to je dan kada se završava prelazni rok", rekao je menadžer Totenhema

O sjajnoj partiji Kejna i tome kako će ovo renoviranje tima uticati na njega, rekao je da je veliki optimista.

"Nema nikakve sumnje da sam uvek planirao da koristim Kejna. Način na koji tim igra će mu svakako pomoći. Postizaćemo golove i on će imati koristi od svega toga. On je svetska klasa", zaključio je Postekoglu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.