Postavljanje zastavica na crnogorski način (VIDEO)

Izvor: B92, 21.Nov.2017, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Postavljanje zastavica na crnogorski način (VIDEO)

Neverovatna scena dolazi nam sa crnogorskih fudbalskih terena, tačnije sa Cetinja.

Dvojac zadužen za održavanje lokalnog stadiona "Obilića poljana" pronašao je praktičan način za postavljanja korner zastavica na fudbalskom terenu.

Oni su uz pomoć "fiće" u bojama lokalnog drugoliša Lovćena išli od ugla do ugla i postavljali važan rekvizit fudbalskog meča.

Pre nekoliko dana počela je rekonstrukcija ovog stadiona koji će na kraju radova 2020. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imati kapacitet 5.192 mesta i ispunjavati sve standarde UEFA, pa bi mogao da bude i domaćin utakmica reprezentacije Crne Gore.

Vrednost rekontrukcija stadion lokalnih klubova Lovćen i Cetinje je procenjena na devet miliona evra. Stadion će nakon rekonstrukcije da promeni ime u "Sveti Petar Cetinjski".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.