Poštarke priželjkuju prvu pobedu

Izvor: B92, 17.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Poštarke" priželjkuju prvu pobedu



Odbojkašice Poštara 064 dočekuju u utorak turski Ezačibaši u utakmici 4. kola Indesit lige šampiona. Beogradska ekipa se trenunto nalazi na poslednjem mestu grupe D, uz učinak od 3 poraza, ali kapiten Jasna Majstorović ističe da će njena ekipa biti veoma motivisana kako bi zabeležila prvu pobedu.

"U prvom meču u Istanbulu odigrale smo veoma loše. Želimo da to ispravimo i da odigramo mnogo bolje. Znamo kvalitet Ezačibašija, ali to može da nam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bude samo dodatni motiv da pred našim navijačima pružimo dobru partiju", rekla je Majstarovićeva na konferenciji za novinare.

Trener Poštara Darko Zakoč istakao je da je njegova ekipa mnogo oscilirala i da je zabrinut što se u prethodnim mečevima predavala bez borbe.

"Cilj nam je da popravimo pre svega prijem servisa, a potom i realizaciju prvog napada. Drugi cilj je da popravimo blok i kvalitetnije odigramo u odbrani, što bi nas dovelo do željene igre", rekao je Zakoč.

Prema njegovim rečima, ekipa je svesna svojih mogućnosti, ali želi da se ljubiteljima odbojke prikaže u što boljem svetlu u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju.

Za razliku od "poštarki", koje nemaju nijednu pobedu, turski Ezačibaši ima dva trijumfa i jedan poraz. Isti učinak imaju i drugoplasirana Mursija, kao i vodeća Peruđa.

Meč Poštar 064 – Ezačibaši igra se u utorak od 18 sati u hali "Sport EKO".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.