Poštarke bez pobede u ILŠ

Izvor: B92, 29.Jan.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poštarke bez pobede u ILŠ



Odbojkašice Poštara 064 poražene su u šestom kolu Indesit Lige šampiona od španske ekipe Grupo Mursija. Ekipa iz Španije dobila je u Beogradu meč poslednje runde grupe D u tri seta - 25:17, 25:20, 25:16. Prvakinje Srbije završile su učešće u Ligi šampiona kao poslednje u grupi, bez ijednog osvojenog seta.

Meč je trajao 65 minuta. Odigran je u dvorani Sport Eko u prisustvu 500 gledalaca, a sudili su Jakobus Nederhud iz Holandije i Focis Lekas iz Grčke.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Pre početka utakmice, Goran Kreclović, Gradski sekretar za sport i omladinu Skupštine Beograda, predao je diplome odbojkašicama Poštara 064, koje su proglašene za najbolju žensku ekipu u Beogradu, u ženskoj konkurenciji u 2007. godini.

Specijalni gosti OK Poštar 064 na utakmici protiv Mursije bili su članovi Društva za pomoć deci ometenoj u razvoju „Delfin" iz Mladenovca.

Veliki favorit, Mursija, opravdala je očekivanja i drugi put u D grupi savladala šampiona Srbije. Daleko kvalitetniji tim iz Španije je gotovo čitav meč igrao sa najboljom postavom u kojoj su tri reprezentativke Brazila i jedna Poljske.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.