Postaje tradicija: Ronaldo se ponovo popeo na prste da bi izgledao viši

Izvor: Sportal.rs, 06.Nov.2014, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Postaje "tradicija": Ronaldo se ponovo popeo na prste da bi izgledao viši

Napadač madridskog Reala Kristijano Ronaldo (29) važi za jednog od najboljih fudbalera na svetu, a proteklih meseci je, pored svojih sjajnih partija na terenu, privlačio pažnju i svojim postupcima pre početnog sudijskog zvižduka.

Portugalac je na nekoliko mečeva prilikom grupnog fotografisanja imao običaj da se popne na prste kako bi izgledao viši nego što jeste, iako nema nikakvih problema sa visinom s obzirom na to da je visok 185 centimetara. Ovu "tradiciju" Ronaldo je nastavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << i na meču četvrtog kola grupne faze Lige šampiona protiv Liverpula, prenosi Dejli mejl.

Ronaldo je isto činio i na duelima sa Šalkeom, Seviljom i Bazelom.

(Foto: Beta/AP//Paul White, Tekst: Nemanja Banović)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.