Poslovna liga: Poraz B92

Izvor: B92, 17.Mar.2015, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslovna liga: Poraz B92

U Poslovnoj ligi derbi meč odigran je između Agencije Banjica i Mikroelektronike, a rezultat je bio 5:3.

Ništa lošiji duel nije bio ni remi između Delta Holdinga i Logita (3:3). Ekipa GZZ vratila se na pravi put pobedom nad ekipom B92 koja je dosta loše počela sezonu, rezultat je bio 4:2.

Najubedljivija u četvrtom kolu bila je ekipa Ringier kontal koja je savladala Loreal sa čak 8:3, a odlični su bili Radojičić i Đurišić sa po tri gola.

Do pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je dosla i ekipa JTI nad Nisom rezultatom 5:3 a Polimark group je dobio službenim rezultatom 3:0 ekipu Metro cash&carry.

Poslovna liga:

Agencija Banjica – Mikroelektronika 5:3

Delta Holding – Logir 3:3

GZZ – B92 4:2

Ringier kontal – Loreal 8:3

JTI – NIS 5:3

Polimiar group – Metro cash&carry 3:0

Sberbanka je i dalje nepobediva u 20. izdanju Lige banaka i osiguranja, a ovoga puta savladana je Procredit banka sa 4:2. Četiri pobede iz četiri utakmice i odličan početak za Sberbanku koja već sada možda i najveći favorit za tron ligaškog dela. Komercijalna banka je posle nekoliko sezona kada su startovali lošije pa popravljali formu pred finiš ovoga puta startovala više nego dobro, trenutno druga pozicija na tabeli, a u četvrtom kolu savladana je Eurobanka sa 4-3.

Do prve pobede stigli su i momci iz Generali osiguranja i to najviše zahvaljujući Avramoviću koji je bio odličan sa pet postignutih golova protiv Societe generale banke u pobedi od 5:3. Aik banka ostvarila je drugu pobedu u sezoni nad odličnom ekipom Raiffeisen banke (4:2). Dve utakmice završene su podelom bodova, a pobednika nije bilo u duelima Credit agricole - Banca Intesa 2-2, kao i u meču Unicredit bank - Hypo alpe adria bank .

Utakmice se igraju svakog vikenda na terenima “ Zvezda city oaza” na Adi ciganliji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.