Izvor: MozzartSport.com, 21.Jul.2020, 16:15

Poslednji veliki ispit za Lozanu

Lider druge lige Švajcarske gostuje trećeplasiranom Vaducu, Grashopers ima zicer protiv Šafhauzena

Zaleteo se Grashopers po povratku sa pauze, vezao pet pobeda i ozbiljno zapretio da Lozani preuzme čelo tabele, ali je zakazao kada je bilo najpotrebnije – u derbiju sa liderom šampionata u prethodnom kolu. Porazom od plavo-belih, Skakavci su izgubili realne šanse da se domognu direktne promocije u elitu, pošto četiri kola pre kraja (uz utakmicu manje) imaju 11 bodova manje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od Lozane.

Međutim, Lozanu već u ovom kolu čeka još jedan, poslednji veliki test sa Vaducom (18.15), pre nego što u finišu ukrsti koplja sa tri ekipe iz sredine tabele. Plavo-beli su nastavak dočekali u užasnoj formi, vezavši pet mečeva bez trijumfa, ali su se definitivno probudili u presudnom trenutku. Trenutno su u seriji od četiri pobede, a odbrana, koja važi za najbolju u ligi, sačuvala je mrežu na tri meča.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

S druge strane, Vaduc se, baš poput Grashopersa, probudio u drugom delu sezone, na prethodnih 14 mečeva u prvenstvu ima samo jedan poraz i ozbiljno preti da upravo Skakavce ostavi i bez tog drugog mesta koje vodi u baraž za promociju. Problem za klub iz Lihtenštajna je što Grashopers ima bod prednosti i utakmicu više do kraja, a jedini ozbiljniji protivnik mu je četvrtoplasirani Krijens, koji čeka i Vaduc.

Kad smo već kod Grashopersa, on svoj meč igra nešto kasnije kod kuće sa pretposlednjim Šafhauzenom (20.30) koji već sedam kola ne zna za trijumf, ali i pored toga ne treba da brine za opstanak, jer ima čak 13 bodova više od poslednjeplasiranog Kijasa. U Grashopersu se više i ne nadaju direktnoj promociji u viši rang, već su kao prioritet postavili odbranu drugog mesta.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

ŠVAJCARSKA 2 – 33. KOLO

Utorak

18.15: (1,38) Arau (4,70) Kijaso (7,00)

18.15: (2,75) Vaduc (3,40) Lozana (2,35)

18.15: (2,40) Vintertur (3,35) Vil (2,75)

20.30: (1,25) Grashopers (5,70) Šafhauzen (9,50)

20.30: (2,60) Lozana Ouši (3,35) Krijens (2,50)

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.