Izvor: MozzartSport.com, 14.Avg.2020, 17:22

Poslednji trzaj davljenika: Ko će u Seriju C, Peskara ili Peruđa?

Delfini imaju prednost od 2:1 iz prvog meča finala plej-auta

Duga i naporna ezona u Seriji B polako se privodi kraju. U nedelju će se Frozinone i Specija za poslednje mesto u Seriji A, uz već promovisane Benevento i Krotone, dok će i Peruđa i Peskara večeras odlučivati u poslednjem putniku u niži rang (21.00). Scenario koji je malo ko mogao da predvidi na startu sezone, barem što se tiče donjeg dela tabele.

Iza dva tima je vrlo turbulentna sezona. Masimo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Odo je pre nešto manje od mesec dana preuzeo klupu Peruđe po drugi put ove godine, nakon što “reanimacija“ sa Serseom Kosmijem nije uspela. Kod Delfina ništa bolja. Andrea Sotil nešto duže je na klupi od kolege sa suprotne strane, s obzirom da je u klub stigao početkom jula, nakon što se Peskara rastala sa Nikolom Legrotaljeom, a pre njega sa Lućanom Zaurijem.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Sotil je u odličnoj situaciji da svoj tim odvede u luku spasa. Uprkos samo jednoj pobedi iz devet mečeva pred prvi meč finala, Delfini su uspeli da slave sa 2:1 i revanš čekaju sa znatno većom dozom samopouzdanja. Da napomenemo, zbog istog broja osvojenih bodova u ligaškom delu, Peruđi neće biti dovoljna pobeda od jednog gola u revanšu, iako je prvenstvo završila iznad Peskare. U slučaju nerešenog ishoda u ukupnom skoru, ide se u produžetke, a potom i penale ukoliko pobednika ne bude posle 120. minuta igre. Dakle, ni pravilo gola u gostima ne važi. Razlog za optimizam domaći sastav može da pronađe u činjenici da Peskara na strani nije slavila na devet vezanih mečeva.

Odo ne može da računa na čak četvoricu defanzivaca - Slobodana Rajkovića koji se preselio u Lokomotivu iz Moskve, suspendovanog Gabrijelea Anđela, kao ni povređene Nikolu Falaska i Đanluku Di Čjara. S druge strane, Sotilu nedostaje jedino Mirko Drudi.

Do poslednjeg meča ova dva tima, Peruđa je bila dosta uspešnija u međusobnim okršajima. Grifoni su slavili na četiri od prethodnih šest mečeva. Preostala dva završena su nerešenim rezultatom.

SERIJA B - PLEJ-AUT (FINALE)

Petak

21.00: (2,25) Peruđa (3,10) Peskara (3,20)

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.