Poslednji spust šampionke na skijama

Izvor: Vesti-online.com, 07.Feb.2019, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednji spust šampionke na skijama

Legendarna skijašica Lindzi Von se još odmara, ali planira da odradi trening pred nedeljnu trku u spustu, svoju poslednju trku u karijeri, rekla je portparolka Amerikanke.

- Ona je dobro, samo se odmara. Planira da ponovo trenira pre nedeljnog spusta - rekla je Kler Ebej.

Von, pobednica 82 trke u Svetskom kupu, pre dva dana nije završila trku veleslaloma na Svetskom prvenstvu u švedskom Oreu. Amerikanka je izgubila kontrolu posle skoka i pala. Ona je udarila u zaštitnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mrežu, odmah joj je prišlo lekarsko osoblje, posle čega je ustala i spustila se do cilja, gde je dobila velike ovacije navijača.

Von je ranije najavila da će posle Svetskog prvenstva u švedskom Oreu da završi bogatu karijeru.

"Telo mi je slomljeno, poteban mu je oporavak i vrišti da prestane" napisala je Amerikanka, koja će da vozi spust i to će joj biti poslednja trka u karijeri.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Von i dalje odmara, ali treniraće pre poslednje trke u karijeri

Izvor: B92, 07.Feb.2019

Amerikanka Lindzi Von se još odmara, ali planira da odradi trening pred nedeljnu trku u spustu, svoju poslednju u karijeri, rekla je portparolka skijašice.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.