Poslednje pojačanje pred ABA ligu: Edin Atić u Megi

Izvor: BKTV News, 27.Sep.2018, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednje pojačanje pred ABA ligu: Edin Atić u Megi

Reprezentativac Bosne i Hercegovine potpisao ugovor sa Megom

Mega Bemax dočekaće novu sezonu ABA lige dodatno pojačana na spoljnim pozicijama, nakon što je klub dogovorio saradnju sa 21-godišnjim Edinom Atićem.

"Veoma sam srećan zbog dolaska u Megu pošto je poznato koliko je ovo dobra sredina za mladog igrača. Svoju šansu na terenu želim da zaradim pre svega dobrim radom na treninzima. Timu sam se priključio pred sam početak ABA lige i daću sve od sebe kako >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << bih se što pre adaptirao i mogao da pomognem timu da ostvari što je moguće bolje rezultate", izjavio je Atić.

Novi košarkaš Mege je prošle sezone nastupao za atinski Aek u čijem dresu je prosečno beležio 2,5 poena i 1,7 skokova u grčkom prvenstvu, odnosno 3 poena i 1,9 skokova u FIBA Ligi šampiona. Pre Aeka nastupao je za Trikalu i sarajevski Spars.

Atić je prošao sve mlađe reprezentativne selekcije Bosne i Hercegovine, pre nego što je debitovao za A tim.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.