Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2020, 16:27

Poslednja vest iz Nemačke: Katai od starta

Ben ne igra, Stanković sa trojicom štopera

Briga manje za navijače, stručni štab, pa i igrače Crvene zvezde. Posle velike neizvesnosti, uzrokovane povredom primicača u 163. večitom derbiju, definitivno je odlučeno da Aleksandar Katai počne večerašnji duel sa Hofenhajmom, u okviru prvog kola Liga Evrope.

Potencijalni reprezentativac Srbije osećao je bolove još od nedelje, čak je i dobio preporuku medicinskog tima srpskog šampiona da preskoči gostovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Zinhajmu. Međutim, Aleksandar Katai je odlučio da stisne zube i pomogne saigračima u vrlo teškom meču. Crveno-beli su poslednjih dana imali mnogo kadrovskih problema. Zbog pozitivnog nalaza na virus COVID-19 u Nemačku nisu doputovali Gelor Kanga i Mirko Ivanić... Potencijalni izostanak kreativca iz Srbobrana napravio bi krater u timu Dejana Stankovića.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Katai je sinoć trenirao punim intenzitetom, ali je pitanje da li će pod blokadom imati snage da izdrži 90 minuta protiv fizički moćnog tima. Međutim, Dejan Stanković će i na klupi imati rešenja, koja bi mogla da odmene ofanzivnog vezistu u drugom delu meča. Pre svih mislimo na El Fardu Bena i Željka Gavrića. Reprezentativac Komorskih Ostrva je, takođe, imao problema sa povredom mišića. Odlučeno je da šansu čeka sa klupe, pa će Aleksandar Katai u tandemu sa Srđanom Spiridonovićem igrati iza Dijega Falčinelija.

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković blizu je odluke dsa prvi put oda kada sedi na klupi izvede postavu sa trojicom štopera. Najiskusanijim Milunovićem kao centralnim defanzivcem, kojerm bi pomagali Eraković i Degenek. Poziciji desnog spoljenjeg trenutno je najbliži Milan Gajić.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.