Poslednja nada Medveda

Izvor: MozzartSport.com, 20.Okt.2016, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednja nada Medveda

Čikago Bersi od 02.25 gostuju Grin Bej Pekersima u prvom meču sedmog vikenda NFL

Sudarom između Grin Beja i Čikaga noćas od 02.25 časova (TV Sportklub) kreće sedmi vikend tekuće NFL sezone. Omiljena američka razbibriga ušla je u odlučujuću fazu i timovi koji ostanu i dalje tek na jednom ili dva trijumfa, već mogu da "pakuju kofere" pošto će plej-of gledati samo na TV-u.

Upravo je večerašnji susret "biti ili ne biti" za Čikago Berse koji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << gostuju uvek jakim i nezgodnim Pekersima. Medvedi su u šest utakmica zabeležili samo jednu pobedu, dok je velikan iz Grin Beja slavio tri puta na pet mečeva (pauzirao jedan vikend). Biće to sudar tima sa dve napadačke filozofije pošto Čikago uglavnom ide preko pasova i postiže i prima dosta poena, a Grin Bej preko trčanja sa malo poena na obe strane.

Zato vam predlažemo da na ovaj meč odigrate manje poena, ali i da će Bersi dobiti prvo poluvreme. Kvote i igre za ovaj meč potražite na mozzartbet.com.

(foto. Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.