Posle tri godine se vratio u ring i za manje od 60 sekundi pokazao koliko je besan i neiživljen! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Sep.2014, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle tri godine se vratio u ring i za manje od 60 sekundi pokazao koliko je besan i neiživljen! (VIDEO)

Dok je jedna grupa navijača govorila da sudija ovo nije smeo da dozvoli, pojedinci žale poraženog kojeg "niko nikada" nije prebio ovako

Posle skoro tri godine pauze zbog povrede Dominik Kruz se vratio u oktagon i odmah poslao poruku – “jači sam nego ikad”.

Borbu u Las Vegasu Takeja Mizugaki će brzo zaboraviti jer je izudaran za manje od minuta.

Jedan od najbrutalnijih startova u UFC ove godine je pokazao snagu i spremnost Kruza koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je na neverovatan način, posle serije udaraca nokautirao protivnika.

Printskrin: Julio Queiroz

Tome u prilog ide i sledeća izjava:

- Niko, nikada to nije uradio Mizugakiju! Najnesrećniji je borac na svetu – reči su Dena Vajta, prvog čoveka MMA organizacije UFC posle svega viđenog.

Pogledajte tih paklenih 60 sekundi u kojima je besni Amerikanac možda malo i preterao. U tom slučaju, kritike idu na račun glavnog sudije, kojeg su mnogi navijači okarakterisali kao glavnog krivca za ovo brutalno iživljavanje.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.