Posle svega, Ikardi ostaje!?

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2019, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle svega, Ikardi ostaje!?

Argentinac ne odustaje od "plavo-crnih" boja.

Sapunica oko odlaska Mauro Ikardija nikako da se završi a traje već nekoliko prelaznih rokova.

Argentinac nije u najboljim odnosima sa Konteom, italijanski trener traži u svojim timovima red i disciplinu a Maurito i nije baš slika i prilika istih kvaliteta, makar do sada.

Postojala je ponuda Monaka, Inter je prihvatio ponudu "kneževa" dok je bračni par Ikardi odbio prelazak u Ligu 1. Danas stižu nove informacije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << deluje da Ikardi ostaje i ove sezone na "Đuzepe Meaci".

Lukaku je uzeo njegovu 'devetku', ali Mauro je već odabrao broj za narednu.

Nekadašnji kapiten Intera će u narednoj sezoni ukoliko ostane, a deluje da hoće, nositi broj 'sedam'.

Konte i dalje želi Aleksisa Sančeza koji je njegova dugogodišnja želja. Verovalo se da će Čileancu pripasti taj broj, ali kako deluje moraće još malo da "razgleda".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Monako ne može do Ikardija, ali može do "lisice"!

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2019

Žardim dobija nekadašnjeg igrača...Monako se nadao da će uspeti da dovede Ikardija iz Intera, navodno su "nerazuri" prihvatili ponudu od šezdeset miliona evra, ali je Argentinac odbio prelazak u Ligu 1...Ostale su još samo dve opcije za napadača, ili da ostane u Interu ili da pojača Napoli koji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.