Posle raskida sa Vojvodinom: Trujić pronašao novi klub

Izvor: Vesti-online.com, 05.Sep.2017, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle raskida sa Vojvodinom: Trujić pronašao novi klub

Doskorašnji napadač Vojvodine Nikola Trujić prešao je u redove ruskog prvoligaša Tosna, objavljeno je na sajtu kluba.

Trujić je potpisao dvogodišnji ugovor sa Tosnom, nakon što je nedavno raskinuo saradnju sa novosadskim klubom jer su na njega fizički nasrnuli navijači Vojvodine posle eliminacije od Ružomberoka u Slovačkoj u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Trujić je u novom timu, koji se nalazi na 12. mestu ruske Premijer lige posle osam kola, uzeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dres sa brojem 77.

Trujić je ponikao u Partizanu, čiji je član prvog tima bio, kao i svih mlađih reprezentativnih selekcija Srbije, a igrao je i za Teleoptik, Smederevo, Hapoel Akru, Napredak iz Kruševca i Vojvodinu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.