Posle poraza razapet Kutinjo!

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2019, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle poraza razapet Kutinjo!

Brazilac na udaru, da li je završio sa Barsom?

Fudbaleri Barselone doživeli su poraz u prvom meču četvrtfinala Kupa kralja. Andalužani su slavili sa 2:0, Valverde je odmarao Lionela Mesija.

Golove za pobedu "Rohiblankosa" postigli su Sarabija i Ben Jeder, više o samom susretu u nastavku.

Filipe Kutinjo je ušao na teren u 63. minutu utakmice, u tom trenutku Sevilja je vodila sa 1:0 golom Sarabije.

Do kraja susreta Andalužani su overili trijumf >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << preko Ben Jedera, a mediji u Španiji su po završetku susreta razapeli Brazilca zbog još jedne slabe partije.

Naime, Kutinjo je po samom ulasku na teren propustio jednu izglednu priliku, da bi potom u tri navrata izgubio loptu, nakon što je poslednji put predao posed rivalu, Sevilja je postigla drugi pogodak.

"Promašio je izglednu priliku i bio je odgovoran za drugi gol Sevilje. Teško da može gore", piše "Marka".

Katalonski "Sport" otišao je i korak dalje.

"Brazilac nikako da prevaziđe depresiju koja ga uhodi poslednjih nedelja.

Ušao je na teren u 63. minutu i zamenio Malkoma, a nije doprineo ništa. Promašio je šansu čim je ušao, a onda je njegova izgubljena lopta dovela do 2:0
", piše "Sport".

Dakle, Brazilac je na žestokom udaru, sve je manje nade da može da preokrene situaciju, pa se uveliko piše i o potencijalom odlasku sa "Kamp Nou".

Mančester junajted je pokazao interesovanje, videćemo da li bi "Đavoli" mogli da ga presele u svoje redove, mada je teško verovati da bi se Barsa odrekla do kraja januara, dok bi narednog leta njegov odlazak mogao da bude uzet u razmatranje u Kataloniji.

Barsa ga je dovela iz Liverpula za 130 miliona evra, za sada nije opravdao očekivanja na "Kamp Nou".

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.