Posle ove akcije, Nejmar više neće smeti ni da priviri u Barselonu!

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2017, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle ove "akcije", Nejmar više neće smeti ni da priviri u Barselonu!

Čini se da telohranitelji neće biti dovoljni, katalonski mediji prenose da čini sve da naškodi Barseloni! Šta će biti sa transferom?

Saga o Kutinju se nastavlja. Potvrđeno je da nema nikakvu povredu, navijači Liverpula kažu da im je zabio nož u leđa, a Kutinjo koji ne želi da igra za Redse će biti u konkurenciji za duele sa Ekvadorom u četvrtak i Kolumbijom 5. septembra.

Mnogi veruju da je malo vremena da se poslovi završe, sa druge strane najava Liverpula >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da će utrošiti ogroman novac upućuje na to da će Kutinjo biti prodat.

Sa druge strane, Giljem Balag, novinar koji za sebe tvrdi da je uvek dobro informisan kaže da Redsi nisu popustili i da ne žele da prodaju Kutinja.

No, na scenu je stupio Nejmar koji verovatno posle ovoga neće smeti da se pojavi u Barseloni.

On je, kako prenose brazilski i katalonski mediji savetovao Kutinja da ostane u Liverpulu, da u ovom trenutku Barselona nije pravi klub za njega.

Iza svega se krije Nejmarova namera da verovatno narednog leta dovuče Kutinja, svog sjajnog prijatelja u Pari Sen Žermen.

No, da li će ga Kutinjo poslušati?

U ovom trenutku, ne zavisi od njega, on hoće u Barselonu, ali je sigurno da i pored svega, odlučuje Liverpul.

Ima li Barsa spremnu zamenu?

Priča se da i dalje drže pod kontrolom Di Mariju za koga bi PSŽ eventualno pristao da uzme Andre Gomeša, ali i da Katalonci doplate novac. No, sve su to spekulacije, Robert Fernandez, direktor Barselone kaže da bi do kraja prelaznog roka mogao da stigne još jedan igrač.

Da li je to Kutinjo?

I hoće li Barsa pustiti nekoga iz trija Andre Gomes, Rafinja, Serhi Roberto jer ima previše igrača u veznom redu.

Mnogo pitanja, samo, da li je za Kutinjov transfer kasno, to je osnovno?

A što se Nejmara tiče, postaće "persona non grata" u Barseloni.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.