Posle mačke sa Enfilda u Premijer ligu ušao i petao sa šalom /video/

Izvor: Blic, 08.Maj.2012, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle mačke sa Enfilda u Premijer ligu ušao i petao sa šalom /video/

Meč pretposlednjeg kola Premijer lige između Blekburna i Vigana prekinut je u jednom trenutku zbog posve neočekivanog gosta na terenu, petla ogrnutog u šal domaće ekipe.

Pretpostavlja se da su navijači Blekburna ubacili petla na igralište u znak protesta zbog toga što je vlasnik kluba pre godinu i po dana postala indijska kompanija "Venkis", koja je otpustila Sema Alerdajsa, stavila na njegovo mesto Stiva Kina, a potom je počelo posrtanje. Najpre finansijsko, sa 18,6 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << funti dugovanja, kako je objavljeno u decembru 2011, a potom rezultatsko - porazom od Vigana Blekburn je ispao u niži rang takmičenja.

Hrabri petao ispraćen je sa terena zajedničkom akcijom golmana Vigana Alija Al-Habsija i napadača Blekburna Jakubua. Iako nije imao spektakularan nastup, a pritom se "seli u Čempionšip" sa "svojom" ekipom, petao je postao konkurencija legendarnoj mački sa Enfilda.

Povezane vesti: Radosav Petrović sa Blekburnom ispao iz Premijer lige Hal ispao iz elite, Blekburn pobedio kombinovani Arsenal

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sofronije na "Ivud parku"

Izvor: Sportske.net, 08.Maj.2012

Porazom na svom terenu fudbaleri Blekburna oprostili su se od Premijer lige. U znak protesta navijači plavo-belih ubacili su kokošku na teren koja je jedina završila u golu Vigana na sinoćnjoj utakmici.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.