Posle fudbalera, i trenersko pojačanje Barse stiže iz Ajaksa!

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2020, 16:03

Posle fudbalera, i trenersko pojačanje Barse stiže iz Ajaksa!

Katalonci se vraćaju korenima.

Navijači Barselone nestrpljivo čekaju informaciju o novom treneru prvog tima, a to će uskoro i zvanično postati Ronald Kuman.

Holanđanin bi sa sobom mogao da dovede pojačanje iz Ajaksa u vidu Donija van de Beka, ali izgleda da je legenda Barselone zapazila i rad trenera u stručnom štabu tima iz Amsterdama

Kumanov pomoćnik u Barsi će biti Alfred Šruder, prenose španski mediji.

Holanđanin je poslednji angažman >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << imao u Hofenhajmu gde je na iznenađenje mnogih navijača dobio otkaz nakon dugog niza mečeva bez poraza u toku minule sezone.

Poznat je i kao asistent Eriku ten Hagu koji je sa Ajaksom stigao do polufinala Lige šampiona pre dve sezone kada su "kopljanici" na tom putu eliminisali Real Madrid i Juventus.

Kao samostalni trener, osim Hofenhajma vodio je još i Tvente, dok je pre toga u istom klubu bio pomoćnik, kao i u Viteseu.

Šreder dobro poznaje sistem u Ajaksu koji je veoma sličan Barsinom, pa će to biti velika prednost...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.