Posle Toma Vojvodina i protiv Sigme 0:0

Izvor: Sportski Žurnal, 31.Jan.2014, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle Toma Vojvodina i protiv Sigme 0:0

Vojvodina – Sigma 0:0
Kemer – Sportski centar SB. Gledalaca: oko 50. Sudija: Serdar Bićiće (Turska).
VOJVODINA: Žakula, Nikolić, Đurić, Babić, Nastić, Radoja, Poletanović, Alivodić, Vranješ, Gaćinović, Veselinović. Igrali su još: Jovanić, Pankov, Novaković, Popara, Ivanić, Milinković–Savić, Spremo, Stojanović, Nenadović, Ilić.
SIGMA: Blaha, Houska, Javurek, Navratil, Nepožitek, Pospišil, Rolinc, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Svozil, Šindelar Varadi, Zahradniček. Igrali su još: Falta, Fal, Karaš, Pišek, Škerle, Vidlička.
(FOTO: FK Vojvodina)
Kao i u prethodnoj proveri protiv ruskog Toma, fudbaleri Vojvodine ni protiv češke Sigme nisu postigli pogodak.
Da im je to uspelo bar jednom, a imali su nekoliko povoljnih šansi, to bi bilo apsolutno zasluženo.
U prvom delu vredno je izdvojiti učinak Stojana Vranješa. Prvi put kada je u 6. minutu njegova asistencija omogućila Alivodiću da oproba šut.
Alivodić i Vranješ su bili glavni akteri u 24. minutu, ovoga puta u izmenjenim ulogama: Alivodić je odigrao za Vranješa, a ovaj je odlično šutirao i samo za malo bio neprecizan.
Najzreliju priliku Novosađani su imali u 64. minutu. Posle kombinacije sa Stojanovićem, Sergej Milinković–Savić, koji je u drugom poluvremenu nosio kapitensku traku, zatresao je mrežu, ali sa pogrešne, spoljne strane.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.