Posle Rafe i Jokana, kako će sada izgledati saradnja Ranijerija i Mitrovića i da li je ova fotografija najbolji odgovor? (foto)

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2018, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle Rafe i Jokana, kako će sada izgledati saradnja Ranijerija i Mitrovića i da li je ova fotografija najbolji odgovor? (foto)

Mitar je kod Jokana ''eksplodirao'', šta će sada biti kada je došao Ranijeri?

Iako ima tek 24 godine, najbolji strelac Fulama i reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović već je dosta toga preturio preko glave, pogotovo od dolaska na Ostrvo.

Kada je iz Anderlehta prešao u Njukasl, popularni Mitar je ekspresno postao ljubimac navijača kluba sa ''Sent Džejms Parka'', ali kako je vreme prolazilo, sve više je padao u drugi plan kod Rafe Beniteza koji ga nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << imao u svojoj viziji ekipe.

Zato je Srbin jedva čekao prošlu zimu kako bi promenio sredinu i konačno počeo da igra u kontinuitetu, a onda je Slaviša Jokanović reagovao i u poslednjim trenucima zimske pijace doveo snažnog napadača u Fulam.

Bio je to fenomenalan potez i za Jokanovića i za Mitrovića i za Fulam koji je najviše zahvaljujući Mitrovićevim fenomenalnim partijama i golovima izborio plasman u Premijer ligu, pa je klub sa ''Krejven Kotidža'' letos otkupio njegov ugovor.

Dobro je započeo i novu sezonu, postigao pet golova, ali rezultatska kriza Fulama poklopila se i sa njegovim golgeterskim postom.

Juče je usledila i ta promena trenera, Jokanović je smenjen, na njegovo mesto došao je Klaudio Ranijeri koji je najavio da će akcenat staviti na čvršću igru u odbrani, pa se postavlja pitanje i kako će se Mitar uklopiti u njegove zamisli.

Ipak, srpski napadač je ove godine već potvrdio kvalitet u Fulamu, pokazao da u potpunosti zaslužuje mesto u timu i nadamo se da će ponovo proraditi i nastaviti da trese mreže u Premijer ligi, kao i u reprezentaciji Srbije, naravno.

Jedna od prvih Ranijerijevih fotografija po preuzimanju dužnosti u Fulamu je ova koju vidite u prilogu. Iskusni stručnjak pozirao je odmah pored Mitrovićevog dresa u svlačionici Fulama, pa možda i u ovom detalju ima nagoveštaja kako će izgledati saradnja Aleksandra Mitrovića sa novim trenerom.

-

Want more pics of Claudio Ranieri's first visit of the Cottage since being appointed #FFC Manager? 📸

Gallery 👉  https://t.co/ZkY9fjNZyI #WelcomeClaudio pic.twitter.com/LvXLnht8Xq

— Fulham Football Club (@FulhamFC) November 14, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.